Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Having issues not related to a specific Sandbox game mode? Get help here!
Please also read the rules for support when posting support requests.
Failure to comply with the forum rules may result in your topic being locked without resolution.
User avatar
Mike
Administrator
Administrator
Posts: 829
Joined: May 24th, 2009, 12:52 pm

Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby Mike » January 16th, 2010, 9:41 pm

Please post bug reports and feedback for 2.5 here. Please make sure someone else hasn't reported it first before you write your own. Also be sure to mention what operating system you are on and what game mode you encountered the problem. Thanks! Take care.
-mike
Sign up for our Newsletter to keep up to date with the Sandbox news!
We also have a facebook page, facebook group, myspace page and a twitter page[/b][/color]!

siimvuss
Member
Member
Posts: 410
Joined: August 19th, 2009, 1:27 am
Name: Siim
IRC Username: Pelajesh
Location: Nõo Tartu Estonia Europe
Contact:

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby siimvuss » January 17th, 2010, 12:48 pm

So far i´ve found one bug. When recording with sandboxes internal recorder and flying with floatspeed 1000 then sandbox freezes and I have to close it from task manager. I´m using windows 7 64bit.

siimvuss
Member
Member
Posts: 410
Joined: August 19th, 2009, 1:27 am
Name: Siim
IRC Username: Pelajesh
Location: Nõo Tartu Estonia Europe
Contact:

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby siimvuss » January 17th, 2010, 12:59 pm

also...about my map called halloweencastle.... it loaded my custom models perfectly in 2.4, but in 2.5 it doesnt load textures. Any suggestions on fixing that?

User avatar
daniel_san
Moderator
Moderator
Posts: 84
Joined: September 8th, 2009, 11:03 pm
Name: Dan
IRC Username: daniel_san
Contact:

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby daniel_san » January 17th, 2010, 2:37 pm

Interesting note on the floatspeed and movie recording. thanks for the feedback. Sounds like the high floatspeed causes some serious bottlenecking when recording video to file.

As far as custom models go, loading models/textures hasn't changed at all between 2.4 and 2.5.
Are you sure you've copied over all your models/skins/cfgs over to the 2.5 directory?
If so, maybe check your map's art configuration and make sure the paths to your models/resources are correct.
Hope this helped. Take care.

-daniel_san

User avatar
damiandj
Member
Member
Posts: 159
Joined: October 10th, 2009, 6:50 am
Name: Damian
Location: Selva di Val Gardena , South Tyrol, Italy, Europe, Earth

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby damiandj » January 18th, 2010, 7:06 am

So I've tested 2.5 with windows 7 64bit and here is what i've found:

- when I want to insert some models from eagle it crashes randomly to desktop (for example: window1, knight) in every game mode
- sidescroller mode loads every map(sometimes even not) and then it crashes(finish :D, no way to play )
- r_teleport [tag] in the RPG doesn't work (crash to desktop if I use it)
- village_rpg in the rpg mode blocks and crashes when I'm going through the door to the outside

i've used the windows version and the multiplatform version with the same results.

PS: i've ported TGC on 2.5 (always with RPG mode) and excluding the problems that i've listed it works more stable as R1242
that i've used so far...


My Pc specs:

Ati Radeon 4870 (not overclocked)
Intel Core 2 Duo E8400 (overclocked, but never problems found)
Asus P5KC motherborad
4 gb ram 667 mhz
RPG PROJECT - "The Golden Coin" (TGC) - http://www.thegoldencoin.do.am - DAMIAN

siimvuss
Member
Member
Posts: 410
Joined: August 19th, 2009, 1:27 am
Name: Siim
IRC Username: Pelajesh
Location: Nõo Tartu Estonia Europe
Contact:

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby siimvuss » January 18th, 2010, 8:47 am

hey damiandji none of those problems occur on my computer

User avatar
damiandj
Member
Member
Posts: 159
Joined: October 10th, 2009, 6:50 am
Name: Damian
Location: Selva di Val Gardena , South Tyrol, Italy, Europe, Earth

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby damiandj » January 18th, 2010, 9:36 am

Ok, I will see if it's the overclocked processor.... :D thanks siimvuss
RPG PROJECT - "The Golden Coin" (TGC) - http://www.thegoldencoin.do.am - DAMIAN

offtools
Member
Member
Posts: 125
Joined: June 23rd, 2009, 2:10 pm
Name: offtools
IRC Username: offtools

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby offtools » January 18th, 2010, 3:00 pm

@siimvuss: if you used own model, please post your model.cfg here, or send it via PM. if this happens with packaged model, post which of them.

thanks. offtools.

siimvuss
Member
Member
Posts: 410
Joined: August 19th, 2009, 1:27 am
Name: Siim
IRC Username: Pelajesh
Location: Nõo Tartu Estonia Europe
Contact:

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby siimvuss » January 19th, 2010, 10:25 am

hey obsidian, I tryed using the lantern01 model too but I copyed it to my stuff and changed the model scale, but it doesnt show texture. also it doesnt show texture to the train in trainmap.

User avatar
damiandj
Member
Member
Posts: 159
Joined: October 10th, 2009, 6:50 am
Name: Damian
Location: Selva di Val Gardena , South Tyrol, Italy, Europe, Earth

Re: Sandbox 2.5 Feedback and Bug Report Thread

Postby damiandj » January 20th, 2010, 8:01 am

I've tried on my laptop aspire 4810TG. The ssp is working!!!

But this problems are 100% sure, I've tried on 3 pc's(with windows 64bit) so far:

- when I want to insert some models from eagle it crashes randomly to desktop (for example: window1, knight) in every game mode
- r_teleport [tag] in the RPG doesn't work (crash to desktop if I use it)
- village_rpg in the rpg mode blocks and sometimes crashes when I'm going through the door to the outside
RPG PROJECT - "The Golden Coin" (TGC) - http://www.thegoldencoin.do.am - DAMIAN


Return to “Sandbox General Support”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] and 2 guests