Spawns in Sandbox.

Do you use Sandbox in your school? Please share your experiences with us!
Omar199898
Member
Member
Posts: 18
Joined: December 3rd, 2010, 1:46 pm
Name: Omar A. Kazi
IRC Username: OAKSIF0
Location: In a Family Private Technology/Science/Lab.
Contact:

Spawns in Sandbox.

Postby Omar199898 » December 4th, 2010, 12:56 pm

Hellow :D ,
I was wondering, how do you load a spawn?! I want to load a spawn in my map, but how do I do that? It's been my question, since I started using sandbox. How do I do that? Please answer my question. PLEASE. Also in the next version I think It should be way easier. Thank you. :)

dhillis
Member
Member
Posts: 33
Joined: September 28th, 2010, 11:15 am
Name: Daniel

Re: Spawns in Sandbox.

Postby dhillis » February 23rd, 2011, 4:12 pm

I believe you press F3, new entity, F3 again and go to type and then Spawn. I might be wrong but I think that is how it is done.


Return to “Sandbox In Schools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest