How to remove "fps" from game-screen?

Talk about anything related to Platinum Arts Sandbox here!
Littlejoe-42
Member
Member
Posts: 22
Joined: May 26th, 2012, 11:34 pm
Name: Joey

How to remove "fps" from game-screen?

Postby Littlejoe-42 » September 8th, 2014, 10:35 pm

I'll like to have a clear screen, completely clear of text, when I play my game. However, when I do, I see the (seemingly) unremovable "fps 59-60" in the bottom right corner of the screen.

Is there any way of removing this annoyance?

northstar
Member
Member
Posts: 208
Joined: March 1st, 2012, 1:17 pm
Name: steven

Re: How to remove "fps" from game-screen?

Postby northstar » September 9th, 2014, 11:53 am

i'm not sure, but you might try...

in your
"config_fps.cfg" (or config_rpg.cfg if in rpg)...

where it says...

"showfps 1" put...

"showfps 0"

somewhere around line 224

add: i suppose you could put "showfps 0" in your individual map cfg too...

Littlejoe-42
Member
Member
Posts: 22
Joined: May 26th, 2012, 11:34 pm
Name: Joey

Re: How to remove "fps" from game-screen?

Postby Littlejoe-42 » September 9th, 2014, 12:44 pm

:D Thanks! Works perfectly

sanimirza
Member
Member
Posts: 3
Joined: December 10th, 2014, 4:39 am
Name: mnjbhg
IRC Username: rtrt

Re: How to remove "fps" from game-screen?

Postby sanimirza » December 10th, 2014, 4:43 am

i would love to know how you make charaters and how to skin them, would you mind telling me how to do this.?
i know i still have alot to learn.

sanimirza
Member
Member
Posts: 3
Joined: December 10th, 2014, 4:39 am
Name: mnjbhg
IRC Username: rtrt

Re: How to remove "fps" from game-screen?

Postby sanimirza » December 10th, 2014, 4:44 am

i would love to know how you make charaters and how to skin them, would you mind telling me how to do this.?
i know i still have alot to learn.


--------------


SANI
Pass your C2010-590 exam dump and testking.net - 1z0-521 dumps in first try by using our guaranteed Olivet Nazarene University and olivet and best quality Rasmussen College

Mr. Brightside
Member
Member
Posts: 46
Joined: December 14th, 2011, 11:21 am
IRC Username: Dr_Schnellinger
Location: Nowhere, Silent Hill

Re: How to remove "fps" from game-screen?

Postby Mr. Brightside » December 14th, 2014, 3:25 pm

You have to learn to use Blender. PAS can not create models and/or create animations, what you do can do (I think) is to create paths that the characters should follow.

http://www.blender.org/


Return to “Sandbox General Chat”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests