Hi! Welcome to the forum for Platinum Arts Sandbox Free 3D Game Maker. I currently have the forums locked as I am attempting to properly update them. If you have any questions please e-mail me through the Platinum Arts website.

Anybody? Please?

Having issues not related to a specific Sandbox game mode? Get help here!
Please also read the rules for support when posting support requests.
Failure to comply with the forum rules may result in your topic being locked without resolution.
Locked
xweetok59
Member
Member
Posts: 30
Joined: August 7th, 2010, 11:02 am
Name: Something
IRC Username: xweetok59

Anybody? Please?

Post by xweetok59 »

I want to set up a server for multiplayer, but i really don't know how. The wiki also didn't help. In the wiki they say something like that i have to enter /connect and /coop, but when i enter them, it says unknown command. Could anybody please help me?
User avatar
esequiel14
Member
Member
Posts: 191
Joined: September 15th, 2009, 4:17 am
Location: TX.

Re: Anybody? Please?

Post by esequiel14 »

just wait for the 2.6 release is coming soon i hear that in the 2.6 multiplayer woks
check out my video tutorials and sandbox coolest maps in http://www.youtube.com/user/Esequiel14
siimvuss
Member
Member
Posts: 410
Joined: August 19th, 2009, 1:27 am
Name: S
IRC Username: S
Location: Estonia

Re: Anybody? Please?

Post by siimvuss »

it works in current version too...
xweetok59
Member
Member
Posts: 30
Joined: August 7th, 2010, 11:02 am
Name: Something
IRC Username: xweetok59

Re: Anybody? Please?

Post by xweetok59 »

Yes, and that why i am asking HOW THE HECK i can do that.
User avatar
esequiel14
Member
Member
Posts: 191
Joined: September 15th, 2009, 4:17 am
Location: TX.

Re: Anybody? Please?

Post by esequiel14 »

siimvuss wrote:it works in current version too...

i know but the master server doesnt work so there are no servers to connect hopefuly in 2.6 the master server works
check out my video tutorials and sandbox coolest maps in http://www.youtube.com/user/Esequiel14
siimvuss
Member
Member
Posts: 410
Joined: August 19th, 2009, 1:27 am
Name: S
IRC Username: S
Location: Estonia

Re: Anybody? Please?

Post by siimvuss »

you need to forward the ports, then you need someone to host a server and then you can connect to his/her server... If it doesn´t work you must have done sth wrong.
@esequiel14
Yeah, Mike was talking sth like he found a host that could host the masterserver for $1 or sth like that, so the masterserver might be up soon :P
xweetok59
Member
Member
Posts: 30
Joined: August 7th, 2010, 11:02 am
Name: Something
IRC Username: xweetok59

Re: Anybody? Please?

Post by xweetok59 »

Yeah, i forwarded the port CORRECTLY, the same ports as the one at the wiki, UDP. Opened port in firewall. I run the server, but when i use an port checker, it says the ports are closed? WTF?!
User avatar
Runescapedj
Member
Member
Posts: 1706
Joined: January 9th, 2010, 9:06 am
Name: Michiel
IRC Username: Sandboxdj
Location: Deventer, the Netherlands

Re: Anybody? Please?

Post by Runescapedj »

and you have 2 change the name of this topic
xweetok59
Member
Member
Posts: 30
Joined: August 7th, 2010, 11:02 am
Name: Something
IRC Username: xweetok59

Re: Anybody? Please?

Post by xweetok59 »

Bump-iede-bum-ump.
Locked