Lag when placing block.

Having issues not related to a specific Sandbox game mode? Get help here!
Please also read the when posting support requests.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
trackrecordgames
Member
Member
Posts: 18
Joined: September 29th, 2011, 2:31 pm
Name: Chris
Contact:

Lag when placing block.

Postby trackrecordgames » September 29th, 2011, 2:47 pm

Hi,

I have a very starnge lag when I want to place a block.
Everytime when I do this the game frozes for 1-2 seconds and then I can place the next block and the game frozes again and again......
But it doesnt crash.

I think the problem is that I placed a wall trough the whole map.
This problem is only on my map (the other maps running normal) and only after I placed the wall.
The saves before are ok but too old to use them.

Is there a button or a other possibility to fix this problem.


Regards,
TRG

java.x.beast
Member
Member
Posts: 194
Joined: August 10th, 2011, 2:35 pm
Name: Addis
IRC Username: javaxbeast
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: Lag when placing block.

Postby java.x.beast » September 29th, 2011, 4:22 pm

If you are not too far into the map, you could always try creating a new one. If you don't, then try to select the wall using the right mouse button and deleting it using " f3, materials, air" or by pressing backspace/delete. It should change your entire wall to air if you did it right. If this doesn't work, I have no other suggestions except my first one. Hope this helped and have fun with PAS!

CEO of Vulcanis Entertainment,
Addis Regassa

arcones
Support Team
Support Team
Posts: 2734
Joined: January 13th, 2010, 12:42 pm
Name: Timothy
IRC Username: I use Steam
Location: Looking over your shoulder...
Contact:

Re: Lag when placing block.

Postby arcones » September 29th, 2011, 5:03 pm

Image
Want a user bar like this one? PM Leo!

trackrecordgames
Member
Member
Posts: 18
Joined: September 29th, 2011, 2:31 pm
Name: Chris
Contact:

Re: Lag when placing block.

Postby trackrecordgames » September 30th, 2011, 3:20 pm

Thank you guys, but i just solved the problem.
i got into the Quickedit menu and pressed the "Remip"- Button. now everything works fine!
i never thougt, my computer could be overstrained, cos i´m running a i7 processor :P
anyhow thank you..
Greets trackrecordgames
(p.s. if you,re interested in our PAS projekt just look this :D http://www.youtube.com/watch?v=49FCzFro_oA )

User avatar
Runescapedj
Member
Member
Posts: 1706
Joined: January 9th, 2010, 9:06 am
Name: Michiel
IRC Username: Sandboxdj
Location: Deventer, the Netherlands
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Lag when placing block.

Postby Runescapedj » October 3rd, 2011, 4:00 pm

I added some tips to your youtube vid, hope you can use them ;), it looks well


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Return to “Sandbox General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest