Newbie Question. creature and elevators wont show up

Having issues not related to a specific Sandbox game mode? Get help here!
Please also read the rules for support when posting support requests.
Failure to comply with the forum rules may result in your topic being locked without resolution.
User avatar
sayrken
Member
Member
Posts: 10
Joined: January 20th, 2013, 1:55 pm
Name: Tom
Location: Sweden
Contact:

Newbie Question. creature and elevators wont show up

Postby sayrken » January 23rd, 2013, 6:19 am

First sorry for my bad English.
Now i been trying to add creatures, elevators and platforms but none of them wont show up in the game. All i get is a empty placeholder.
I´am missing some setting or is this some kind of a bug? I have tried several different maps. I use sandbox 2.8.2
Any ideas or suggestions ?

chocolatepie33
Support Team
Support Team
Posts: 2458
Joined: April 27th, 2010, 5:31 pm
IRC Username: CP

Re: Newbie Question. creature and elevators wont show up

Postby chocolatepie33 » January 23rd, 2013, 7:02 pm

Which mode are you using (e.g. FPS, RPG, SSP...)?

I'm not so sure about RPG, but they used to work well in FPS mode. It's likely that they were removed for the watergunwars FPS mode that came with 2.8.
Julius wrote:Contribute to http://www.opengameart.org NOW!

Save the wiki!

User avatar
sayrken
Member
Member
Posts: 10
Joined: January 20th, 2013, 1:55 pm
Name: Tom
Location: Sweden
Contact:

Re: Newbie Question. creature and elevators wont show up

Postby sayrken » January 24th, 2013, 4:20 pm

im using the fps , i tried the ssp and rpg and its the same thing. I also tried the school edition and got same problem there. and for some strange reason the trigger sound in the Halloween house that triggers the creek sound has stopped working.

User avatar
sayrken
Member
Member
Posts: 10
Joined: January 20th, 2013, 1:55 pm
Name: Tom
Location: Sweden
Contact:

Re: Newbie Question. creature and elevators wont show up

Postby sayrken » January 26th, 2013, 12:02 pm

Edited*. now i know what the problem was.. For some reason the elevator, creatures, platform entities dont show up in coop edit. change to sp edit and it now its working =)


Return to “Sandbox General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests