Page 1 of 1

"Can't Start Sandbox" Error

Posted: April 13th, 2013, 4:31 pm
by Blueranyk
I remember that I used to have Sandbox and then uninstalled it. I decided that I wanted it back on my computer, so I just downloaded it again. The folder icon on my desktop came up, so I clicked on it and the "Sandbox Launcher" window came up successfully, as well. When I clicked play, a notice came up saying: "Can't Start Sandbox Try moving the game folder contain sandbox so that the path doesn't contain weird characters, or start sandbox manually."

Does anybody know how to solve this problem, or how to move the folder so the path doesn't contain weird characters, or how to start sandbox manually? I'm running on a Mac OS X. I find it strange that Sandbox worked perfectly the last time, but when I try to reinstall it, this error comes up.

Thanks!

Re: "Can't Start Sandbox" Error

Posted: April 13th, 2013, 6:22 pm
by Runescapedj
You can try using the .bat file, maybe that works?

Re: "Can't Start Sandbox" Error

Posted: April 18th, 2013, 7:14 pm
by Blueranyk
Runescapedj wrote:You can try using the .bat file, maybe that works?


I just tried the .bat file, but my VMware Fusion came up running Windows on my Mac. I tried to set it up, but the window eventually crashed.