Trouble setting a bind

Having issues not related to a specific Sandbox game mode? Get help here!
Please also read the rules for support when posting support requests.
Failure to comply with the forum rules may result in your topic being locked without resolution.
Mama's Boy
Member
Member
Posts: 25
Joined: June 22nd, 2009, 7:10 pm
Name: Jacob DeBoer

Trouble setting a bind

Postby Mama's Boy » November 27th, 2009, 11:44 am

I created a bind at a certain point in a quest, but when I reload the map, the bind is still there. I noticed that even saying bind G [] didn't change anything, and it said, "Cannot override bind G". What I want to do is clear the bind that is stored in the map. Any ideas?

User avatar
Obsidian
Former Staff
Posts: 454
Joined: May 24th, 2009, 1:52 pm
IRC Username: Katana
Contact:

Re: Trouble setting a bind

Postby Obsidian » November 27th, 2009, 4:39 pm

Topic split to a new topic.
うるさいうるさいうるさい!

github: https://github.com/damianb/

Hirato
Developer
Developer
Posts: 689
Joined: May 30th, 2009, 1:23 pm
IRC Username: hirato

Re: Trouble setting a bind

Postby Hirato » November 27th, 2009, 7:52 pm

binds can't be changed without explicit consent from the user to do so.
when explicit consent is given, you'f need to provide some sort of facility to change them back, this is as simple as storing the bind in an alias, and invoking... least I think it is

Code: Select all

/bind button @oldbind


to get the bind, just do

Code: Select all

 oldbind = (getbind button)
This is not a url, clicking it is pointless


Return to “Sandbox General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest