Problem with model texture

Chat and ask questions about the RPG Maker Mode here.
Neofito
Member
Member
Posts: 26
Joined: January 5th, 2013, 5:54 pm
Name: Neofito

Problem with model texture

Postby Neofito » January 5th, 2013, 6:21 pm


Hirato
Developer
Developer
Posts: 689
Joined: May 30th, 2009, 1:23 pm
IRC Username: hirato

Re: Problem with model texture

Postby Hirato » January 5th, 2013, 7:10 pm

obj has some weird naming scheme for the meshes I've never been able to figure out.
just specify * as the name of the mesh to apply the skin to.
This is not a url, clicking it is pointless

Neofito
Member
Member
Posts: 26
Joined: January 5th, 2013, 5:54 pm
Name: Neofito

Re: Problem with model texture

Postby Neofito » January 5th, 2013, 9:08 pm

Thanks for your quick answer Hirato.
But the problem is that I don't get what do yo mean (where should I use the ????'). Could you post an example of the code?

Thanks

Hirato
Developer
Developer
Posts: 689
Joined: May 30th, 2009, 1:23 pm
IRC Username: hirato

Re: Problem with model texture

Postby Hirato » January 6th, 2013, 3:01 am

This is not a url, clicking it is pointless

Neofito
Member
Member
Posts: 26
Joined: January 5th, 2013, 5:54 pm
Name: Neofito

Re: Problem with model texture

Postby Neofito » January 6th, 2013, 1:54 pm

Thanks Hirato, it worked.
For some reason the eyes in the model I was using are missed even with the new code. I suppose that something is wrong with the blender file.
But I've gone with a different model and everything works fine with the trick.
Thanks again, and now back to lear more about PAS and find new problems :roll:


Return to “RPG Maker Mode”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest