Hi! Welcome to the forum for Platinum Arts Sandbox Free 3D Game Maker. I currently have the forums locked as I am attempting to properly update them. If you have any questions please e-mail me through the Platinum Arts website.

IT WONT LET ME PLAY!!!

Having issues not related to a specific Sandbox game mode? Get help here!
Please also read the rules for support when posting support requests.
Failure to comply with the forum rules may result in your topic being locked without resolution.
Locked
Mr. Magic
Member
Member
Posts: 10
Joined: June 13th, 2009, 8:01 pm
Name: Tyler

IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mr. Magic »

When i launch sandbox...it says it needs to close so i click on details and on the last thing it says 0009a901 i need help!!! PLZ HELP IMEDIATLY! Ty for reading this. If you have a soultion or need more clarification...plz reply.

Tyler....
Mr. Magic
Member
Member
Posts: 10
Joined: June 13th, 2009, 8:01 pm
Name: Tyler

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mr. Magic »

On the details it says "Offset:0009a901" thats the only thing that looks strange...Other than that ,it looks fine i downloaded from the site and extracted and i go to folder click on the launcher and i get the error i click on the details and you know.....

well... plz help. im just giving some more detail.thank you.

tyler
User avatar
Mike
Administrator
Administrator
Posts: 871
Joined: May 24th, 2009, 12:52 pm

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mike »

You didn't read the how to post questions thread :D What is your operating system? Are your video card drivers up to date? Take care.
-mike
Sign up for our Newsletter to keep up to date with the Sandbox news!
We also have a facebook page, facebook group, myspace page and a twitter page[/b][/color]!
Mr. Magic
Member
Member
Posts: 10
Joined: June 13th, 2009, 8:01 pm
Name: Tyler

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mr. Magic »

Mike wrote:You didn't read the how to post questions thread :D What is your operating system? Are your video card drivers up to date? Take care.
-mike


mike im on a windows xp and my video card should run smooth i have a 2006 computer is there a solution to this because i really wanna play badly!
Mr. Magic
Member
Member
Posts: 10
Joined: June 13th, 2009, 8:01 pm
Name: Tyler

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mr. Magic »

video driver whatever... plz reply mike
Mr. Magic
Member
Member
Posts: 10
Joined: June 13th, 2009, 8:01 pm
Name: Tyler

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mr. Magic »

i turned on v-sync and now it works but i get a whole bunch of bugged spots when i play...like it shows through the map....plz tell me how i can fix these 'spots'
Mr. Magic
Member
Member
Posts: 10
Joined: June 13th, 2009, 8:01 pm
Name: Tyler

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mr. Magic »

its the shaders that cause the error but idk what causes pieces to be "cut out" when i walk around plz help mike.
Hirato
Developer
Developer
Posts: 689
Joined: May 30th, 2009, 1:23 pm
IRC Username: hirato

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Hirato »

we still don't know all the details... so all I can say

1) make sure your drivers are up to date
2) if you're using an ATI card, turn off catalyst AI, that causes problems with OpenGL
This is not a url, clicking it is pointless
User avatar
Mike
Administrator
Administrator
Posts: 871
Joined: May 24th, 2009, 12:52 pm

Re: IT WONT LET ME PLAY!!!

Post by Mike »

Also as a note, instead of 50 posts, please just edit your original :D Take care.
-mike
Sign up for our Newsletter to keep up to date with the Sandbox news!
We also have a facebook page, facebook group, myspace page and a twitter page[/b][/color]!
Locked